Ledige stillinger

Vi søker en markedskonsulent i Ålesund.

Radio Ålesund er en av de ledende lokalradiostasjonene i landet, med over 30.000 lyttere hver uke. Radio Ålesund sender på hovedfrekvens FM 104,5 ut mot en rekke kommuner på Sunnmøre. Vi sender også både på DAB, internett og mobil. Radio Ålesund holder til i Lorkenesgata 1 i Ålesund sentrum.

Radio Ålesund er heleid av Jærradiogruppen AS som eier og driver populære kommersielle lokalradiostasjoner over hele Norge. Vi driver lønnsomt, omsetter for 25 millioner kroner årlig og har ca 30 ansatte. I tillegg til Ålesund har vi våre største avdelinger i Rogaland, Telemark og Vestfold.

Vi utvider nå staben og søker en markedskonsulent.

Stillingen innebærer i hovedsak oppsøkende salg, men også utarbeidelse av reklametekster, planlegging og gjennomføring av aktiviteter for kunder.

Jobben innebærer nært samarbeid med radioens andre ansatte i markedsavdeling og redaksjon.

Vi kan tilby en spennende arbeidsplass, i et kreativt og sosialt miljø.

Vi søker deg som:

  • Er kreativ og sosial
  • Har god forståelse for PC som arbeidsverktøy
  • Er ansvarsbevisst og selvstendig
  • Har høyt arbeidstempo og kapasitet
  • Har gode samarbeidsevner
  • Har sertifikat: Førerkort kl. B (personbil/varebil). Du må disponere egen bil.

 

Erfaring fra oppsøkende salg er en fordel, men ikke ett krav. Annet relevant erfaring kan være butikk- eller telefonsalg.

Lønn og tiltredelse etter avtale.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Christian Bang, stasjonssjef for Radio Ålesund, på tlf 450 71 715. Søknad og CV sendes til: stilling@jrg.no

 

 

 

Aktuelle kandidater til våre stillinger kontaktes fortløpende for avtale om intervju, vi har desverre ikke mulighet til å sende tilbakemelding til alle søkere som ikke er aktuelle for ansettelse nå, men tar vare på alle søknader og kontakter eventuelt søkere igjen på ett senere tidspunkt dersom vi allikevel skulle kunne tilby en stilling. Våre stillingsannonser publiseres også gjennom NAV.no, og kan søkes opp der.