Om oss

Radio Ålesund sender live fra bystudioet i Ålesund sentrum hver eneste dag, og gir deg alt du trenger av lokale nyheter, sport, vær, trafikk og reportasjer i tillegg til favorittmusikken din på løpende bånd. Vi har en unik blanding av de nye låtene sammen med godlåtene fra 70-, 80-, 90- og 2000 tallet.

Radio Ålesund har en unik lytterposisjon i regionen, og er blant Norges mest populære radiostasjoner målt i oppslutning i eget dekningsområde. Vi opplever i år eventyrlige lyttertall med sendinger både på FM, DAB og nettradio/app. Takk!

Slik kan du høre oss:

  • FM 104.5 fra senderen på Aksla
  • DAB
  • Webradio her på radioålesund.no
  • Egen Radio Ålesund app for iPhone og iPad

 

Vi lager radio for målgruppen 20 til 40 år - yrkesaktive og moderne mennesker med samme smak i musikk og underholdning. Vi spiller dagens største hits, blandet med de største og beste låtene fra 80-tallet og frem til i dag. Vi vektlegger variasjon og liker å grave i musikkbunkene for å sørge for at du alltid hører noe nytt og kan bli hos favorittstasjonen din lenge!

Radio Ålesund er heleid av og en del av Jærradiogruppen AS, som har blitt ett av Norges største lokalradiokonsern med eierinteresser i radiostasjoner over hele landet. Vi driver noen av landets mest tradisjonsrike og populære radiostasjoner.

Jærradiogruppen har lange og stolte tradisjoner med sammenhengende drift siden 1985 da det ble åpnet for kommersiell radiodrift i Norge. Vi er i dag en aktør med stabilt gode lyttertall og solide markedsposisjoner.

Jærradiogruppen består i dag av Radio Tønsberg, Radio Sandefjord, Radio Horten, Radio Grenland, Radio Nordsjø, JærRadioen, Radio Sandnes, Radio Atlantic og Radio Ålesund, samt at vi er gode venner med resten av lokalradio-norge i fall du skulle ha markedsføringsbehov som strekker seg også utenfor våre regioner.

 

Takk for at du velger oss! Vi gjør vårt beste for å fortjene tilliten hver eneste dag.